21 juni, 2024

De voordelen van een verhuisbedrijf

Inhoud

Verhuizen brengt meestal veel stress met zich mee: er moet ontzettend veel gebeuren en geregeld worden. Een verhuisbedrijf is de ideale oplossing om deze stress uit handen te nemen. Een verhuisbedrijf biedt verschillende diensten aan die het verhuizen een stuk gemakkelijker maken. Ze helpen bijvoorbeeld met het inpakken en het vervoeren van je inboedel naar je nieuwe woning. Lees op deze pagina meer over de voordelen van een verhuisbedrijf. 

 

Waarom een verhuisbedrijf?

Wanneer je gaat verhuizen kom je in een drukke periode terecht. Je moet veel regelen, zoals verzekeringen, gas/water/Electra, internet, tv en bellen. Hier kom je vaak niet aan toe als je ook nog eens druk aan het klussen bent. Als je een verhuisbedrijf inschakelt wordt er een grote last van je schouders gehaald. Ze zorgen ervoor dat de dag soepel en snel verloopt. Ze zorgen ervoor dat de inboedel op een professionele en veilige wijze naar de nieuwe woning wordt vervoerd. 

 

De voordelen

Waarom is de hulp van een verhuisteam zo handig? Als je een verhuisteam inhuurt hoef je geen zware dozen op trappen te tillen. Je voorkomt onnodige blessures of spierpijn. Door de ervaring van een verhuisteam verloopt de verhuizing ook nog eens een stuk sneller. De grootste voordelen van het inhuren van een verhuisteam lees je hieronder:

Verhuizen zonder zorgen of stress

Verhuisbedrijven hebben een uitgebreide checklist met alles waaraan je moet denken. Ze denken aan het verhuismateriaal en het vervoer, maar ze weten ook welke instanties je moet inlichten voordat je verhuist. Ze zien dus niks over het hoofd.

Georganiseerde en ervaren verhuizers

De verhuizers zorgen voor een georganiseerde verhuizing naar je nieuwe woning. Ze gaan erg voorzichtig met de spullen om en plannen de verhuizing tot in de puntjes. 

Ze beschikken over de juiste materialen

Een verhuisteam heeft altijd het geschikte materiaal tot hun beschikking. Een verhuislift, steekkarretjes, verhuisdozen, tape en nog veel meer. Dit zijn allemaal dure materialen die je anders zelf moet aanschaffen als je gaat verhuizen. Daarnaast beschikken verhuisteams over veilige verhuiswagens. De meeste schade ontstaat altijd bij het vervoeren van de materialen. Met een goed uitgeruste verhuiswagen is de kans op schade een stuk kleiner. 

 

Erkende verhuizers

Erkende verhuizers brengen nog een voordeel met zich mee. Als je een erkend verhuisbedrijf inschakelt, is namelijk je volledige inboedel verzekerd tegen schade. Als je zelf gaat verhuizen en je loopt schade op is dit niet het geval. 

Voorkom blessures 

Het verhuizen van zware dozen kan nog wel eens verkeerd uitpakken voor je rug. Het gebeurt namelijk vaak genoeg dat iemand een rughernia oploopt door de verhuizing. Professionele verhuizers zijn erop getraind hoe ze zware spullen moeten tillen. 

 

Op zoek naar een verhuisbedrijf? Zoek dan bijvoorbeeld op: “Verhuisbedrijf Gouda”, zo vind je een overzicht van verhuisbedrijven in de regio Gouda. 

Kosten verhuisbedrijf

De kosten van een verhuisbedrijf in Gouda beginnen vanaf €400,- tot €575,-. Bij deze prijzen gaat het om een goedkope verhuizing en heb je te maken met 1 verhuizer en alleen een meubeltransport. Een complete verhuizing kosten gemiddeld €1.300,- tot €1.600,-, dit is afhankelijk van de grootte van je inboedel. 

Facebook
Twitter
LinkedIn